Aller au contenu principal
Formation à distanceÉtudesCours à distanceFood Labelling Measures Utilized for Risk Management

STA-7022 Food Labelling Measures Utilized for Risk Management

1 crédit / 2e-3e cycles

Description

This course covers the scientific and policy analysis required to consider food labelling measures, particularly those that are to be mandated on food packages, as a risk management tool. Course delivery will capitalize on using case studies associated with the management of chemical food safety, microbial safety, and nutritional safety risks to illustrate conditions for the setup and operationalization of such requirements.

Consulter la description officielle du cours sur ulaval.ca

Restriction à l'inscription

Cycle d'études
  • Doit être inscrit :
    • Deuxième cycle
    • Troisième cycle

Responsables

Faculté : Sciences de l'agriculture et de l'alimentation

Courriel : fsaa@fsaa.ulaval.ca

Département : Département des sciences des aliments

Courriel : aln@fsaa.ulaval.ca

Inscrivez-vous

Horaire

En savoir plus sur les formules d'enseignement

été 2024

  • D Distance

    STA-7022-Z1

    NRC 53018

    Enseignant(e)s: Samuel Godefroy