Aller au contenu principal
Formation à distanceÉtudesCours à distanceFood Risk Communication and Crisis Management

STA-7023 Food Risk Communication and Crisis Management

2 crédits / 2e-3e cycles

Description

This course reviews food risk communication, in the context of crisis and emergency management. It covers the guidelines established by the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) and the World Health Organization (WHO). The course is based on case studies carried out individually or in groups.

Consulter la description officielle du cours sur ulaval.ca

Restriction à l'inscription

Programme
  • Doit être inscrit :
    • Doctorat en sciences des aliments
    • Doctorat en sciences des aliments

Responsables

Faculté : Sciences de l'agriculture et de l'alimentation

Courriel : fsaa@fsaa.ulaval.ca

Département : Département des sciences des aliments

Courriel : aln@fsaa.ulaval.ca

Inscrivez-vous

Horaire

En savoir plus sur les formules d'enseignement

hiver 2024

  • D Distance

    STA-7023-Z1

    NRC 12543

    Enseignant(e)s: Samuel Godefroy